Manavgat yangınını çıkardığı iddia edilen kişiler linç edilmek istendi – HABERLER

maxresdefault 25

Manavgat’ta bir grup gencin yangın çıkarma bahanesiyle köye geldiklerini iddia ettikleri bir aracın önünü kesmesi ve iki kişiyi yakalamaya çalışmasıyla başlayan olaylar mahalleyi sokağa döktü. Yüzlerce vatandaşın toplanması üzerine Alanyalı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, bölgeye gelerek kalabalıkla grup ile konuştu.Bakan Çavuşoğlu bölgeden ayrıldıktan sonra grup dağılmayınca bölgeye yapılan güvenlik takviyesinin ardından jandarma aracındaki iki kişi getirilen zırhlı araca alınarak aladan çıkarıldı. Zırhlı aracın bölgeden ayrılmasının ardından kalabalık dağıldı.

Alınan bilgiye göre, Hocalı Mahallesi’nde bir grup genç, bölgede bir araçta bulunan 2 kişinin yangın çıkarma bahanesiyle geldikleri iddiasıyla aracı durdurmak istedi. Kimliği açıklanmayan İki kişi ve gençler arasında yaşanan tartışma kavgaya dönüşünce iddiaya göre araçtaki bir kişi, mahalle gençlerinden birisini bıçakla yaraladı. Yaşanan arbede ve kavga görüntülerinin sosyal medyadan yayınlanmasının ardından bölgeye diğer mahalle sakinleri de geldi. Yaralanan genç, ambulansla hastaneye kaldırılırken, jandarma ekipleri bıçaklama olayına karışan 2 şüpheliyi gözaltına aldı. Gözaltına alma sırasında da mahalleli şüphelileri vermek istemedi. Jandarma tarafından kalabalık grubun arasından alınan şüpheliler araca bindirildi. Ekipler Karaöz Koyu girişine geldiğinde ise yine kalabalık bir grup jandarma aracının önünü kesti. Öfkeli grup, jandarma aracındaki şahısların kendilerine verilmesini isterken, kalabalık her geçen dakika daha da arttı. Grup zaman zaman jandarmaya zor anlar yaşattı. Atılan taşlar sonucunda ki şüphelinin tutulduğu jandarma aracının camları kırıldı.

Gerginliğin büyümesi üzerine olay yerine Alanyalı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da geldi. Kalabalık grup arasına giren Çavuşoğlu, şunları söyledi.

Bakan Çavuşoğlu’nun konuşması ve bölgeden ayrılmasının ardından de gerginliğin devam etmesi üzerine bölgeye çok sayıda takviye ekip geldi. 2 gencin olduğu jandarma arabası bir süre sonra bölgeden çıkarıldı. Gençler, getirilen zırhlı araca alınarak aladan çıkarıldı. Zırhlı aracın ayrılmasının ardından kalabalık dağıldı.

#dimtvalanya #manavgat #yangın

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki içerik:

Manavgat yangınını çıkardığı iddia edilen kişiler linç edilmek istendi – HABERLER