Vatandaşlar yangında canını zor kurtardı – HABERLER

maxresdefault 24

Manavgat’ta yangının sıçradığı mahallede korku dolu anlar yaşandı. Yangın, Evrenleryavşi Mahallesi’ni de etkisini altına alırken, alev alev yanan mahallede yaşayan vatandaşlar canlarını zor kurtardı. Korku ve panik anlarının yaşandığı Evrenleryavşi Mahallesi’nde yaşanan dehşet anları ise kameralara yansıdı.

Manavgat’ta yaklaşık saatlerdir süren yangının yayıldığı çevre giderek genişliyor. Evrenleryavşi Mahallesi’nde saat 15 00 civarında ormanlık alanda başlayan yangın, geniş bir alana yayılarak yerleşim yerlerine ulaştı. İtfaiye ekipleri, orman bölgesinde çıkan yangına müdahale ederken, vatandaşlar da alevlerin üzerilerine doğru geldiğini görünce arabalarına binip telaş içerisinde mahalleyi terk etti. Bazı vatandaşlar, kurtarabildikleri hayvanlarını alarak bölgeden uzaklaştı.

Mahalleyi boşaltma çabaları hızla sürerken ineğinin yandığını düşünen yaşlı bir kadın düşerek fenalık geçirdi. Yaşlı kadını çevredeki vatandaşlar su vererek kendine getirdi. Vatandaşlar daha sonra kadını arabalarına alarak bölgeden uzaklaştırdı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk ediliyor.

#dimtvalanya #manavgat #yangın

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki içerik:

Vatandaşlar yangında canını zor kurtardı – HABERLER