Alanya Okurcalar’da kurşun yağdıran kadın tutuklandı – HABERLER

sddefault 95

Alanya’nın Okurcalar Mahallesi’nde yaşanan olaylar silsilesi önceki gün Sahil Güvenliğe bildirilen şikayetle başladı. 7 yıldır Okurcalar Balıkçılar Barınağı’nda yaşayan kadın Ö T, barınak içerisinde bulunan ve zabıta memurlarından birinin akrabası olduğu iddia edilen bir vatandaşa ait tekneyi evrakları eksik olduğu gerekçesiyle ihbar etti. Sahil Güvenlik ekiplerinin olay yerine intikali ile başlayan gerilim dün sabah itibariyle arşa ulaştı. Zira Alanya Belediyesi’ne bağlı Zabıta ekipleri dün sürpriz bir yıkım kararıyla balıkçı barınağına geldi. Kararla birlikte barınakta yaşayan kadın Ö T’nin kulübesi sabah saatlerinde yıkıldı. Balıkçı barınağında yıkımı destekleyen ve barınakta yaşayan kadınla alakalı bir takım iddialar ileri süren bir grup da vardı. Dim TV olay yerindeydi.

Teknesini yaktığı iddiasıyla isyan eden bir balıkçı, iddiasını Dim TV ile paylaştığı özel videoya dayandırdı.

Balıkçı barınağında balıkçı olan ve teknesi yanan bir başka balıkçı ise yangının kadınla bir ilişkisi olmadığını söyledi.

İddialar şok etkisi yaratırken, yıkımın gerçekleştiği o dakikalardan saatler sonra olay farklı bir boyuta taşındı. Barındığı kulübesi yıkılan kadın, eline aldığı pompalı ile sabah saatlerinde bir takım iddialar ileri süren insanları bir bir hedef aldı. Okurcalar Mahallesi öğleden sonra saatlerinde hepten karıştı. Avsallar eski belediye binası ve Zabıta bürosu başta olmak üzere bazı özel mekanlar ile araçlar kurşunlandı. Yanı sıra olaylar sırasında bir kişi bacağından, bir diğeri de kafasından yaralandı. Zabıta binasının kurşunlanması sırasında balkondan aşağı atlayan bir zabıta memuru da ayağını burktu. Kadının bacağından yaraladığı kişinin durumunun ağırlaştığı ve Antalya’ya sevk edildiği öğrenildi. Belediye binası ve Zabıta bürosunun kurşunlanma anları güvenlik kameralarına da yansıdı. İşte o anlar:

Motoruna binip hızla uzaklaşan kadın için jandarma ekipleri çalışma başlatırken, Ö T’nin bir benzin istasyonundan benzin alırken görüntülerine de ulaşıldı.

Ö T’nin neden bidonla benzin aldığı sorusuna ise “Hepiniz duyacaksınız” cevabını verdiği ileri sürüldü. Ö T, akaryakıt istasyonundan çıktıktan sonra jandarma tarafından sıkıştırılarak yakalandı. Üzerinde ise olayda kullandığı pompalı tüfek ve 2 bıçak ele geçirildi. Jandarmada devam eden işlemlerin ardından Adliye’ye sevk edilen kadın bugün itibariyle tutuklandı.

#dimtvalanya #okurcalar #asayiş

etiketlerETİKETLER

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki içerik:

Alanya Okurcalar’da kurşun yağdıran kadın tutuklandı – HABERLER