Yeni Alanya Gazetesi 54 yaşında – HABERLER

maxresdefault 2

1 Eylül 1968’de ilk kez okurlarıyla buluşan Yeni Alanya, bugün 54. yaşına girmenin onurunu ve gururunu yaşıyor. Dim Tv ve Dim Radyo da 4. kuruluş yıldönümlerini kutluyor

Alanya basınının duayeni merhum Arıkan Yılmaz Dim tarafından yakılan meşale yarım asrı çoktan geride bıraktı. Yeni Alanya, bugünden itibaren 54. yaşından gün almaya başlayacak. Okuyucularından aldığı güçle, her gün bir öncekinden daha kaliteli ve içerikli olarak elinize ulaşan Yeni Alanya’nın web sitesi www.yenialanya.com da anlık haber trafiği, e-gazete hizmeti ile Alanya’nın dünyaya açılan penceresi konumunda. Küresel Gazeteciler Konseyi Genel Başkanı ve Dim Medya A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Dim yönetiminde seçkin haberci kadrosuyla Türkiye’nin en iyi yerel gazetelerinden olan Yeni Alanya, cesur, doğru ve objektif habercilikten hiç ödün vermeden, kendisiyle yarışarak, sürekli büyüyüp gelişerek bugünlere geldi. Yeni Alanya 54. yaşında da bu ilkelerinde sapmadan Alanya’nın sesi, gözü, kulağı olmaya devam edecek. Dim Medya A.Ş.’nin fark yaratan yeni nesil kanalı Dim TV ve Dim Radyo da 4. kuruluş yıldönümlerini kutluyor. Alanya medyasının amiral gemisi ve Akdeniz’in en çok okur kitlesine sahip medya grubunun ilk tohumlarının 1 Eylül 1968’de atıldığını hatırlatan Dim Medya A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Dim, “Yeni Alanya’yı bugünlere getiren herkese minnet borçluyuz. En başta da okurlarımıza ve emekçilerimize. Nice yıllara el ele, gönül gönüle inşallah” dedi.

Alanya Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu üyeleri bugün Dim Medya’yı ziyaret ederek Yeni Alanya Gazetesini 54. yıl dönümünü kutladı. Alanya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Gaye Coşkun, Dim Medya A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Dim ve emek veren tüm gazetecileri tebrik etti.

#dimtvalanya #yenialanya #dimtv

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki içerik:

Yeni Alanya Gazetesi 54 yaşında – HABERLER