YAPILAŞMA ÇOK AMA ALTYAPI YOK!

 

YAPILAŞMA ÇOK AMA ALTYAPI YOK!

İnşaat sektörünün yeni gözdesi haline gelen Alanya’nın Demirtaş Mahallesi’nde altyapı ve kanalizasyon şebekesinin olmaması tepkileri de beraberinde getirdi

Alanya’nın Demirtaş Mahallesi, inşaat sektörünün yeni gözdesi haline geldi. İnşaat yasağına rağmen bölgede inşaatlar yükselmeye devam ediyor. Altyapıya bakılmadan verilen inşaat izinlerinin plansız ve çarpık yapılaşmaya yol açtığı konuşulurken, bunun sonucunda hem insanların hem de çevrenin büyük zarar göreceği vurgulanıyor.

Demirtaş’ın altyapısının yetersiz olduğunu belirten Alanya Belediyesi ve Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin CHP’li Meclis Üyesi Erkan Demirci, bölgede yapılaşmanın bu hızla ilerlemesi durumunda teknik ve sosyal altyapı alanları açısından sıkıntı yaratacağını söyledi.

Küresel Gazeteciler Konseyi Genel Başkanı Mehmet Ali Dim de kişisel Twitter hesabından Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Antalya Valisi Ersin Yazıcı ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i de etiketleyerek yaptığı paylaşımda, “Alanya’da inşaat sektörünün yeni gözdesi Demirtaş’ta her yer temel çukuru. Birkaç aya beton bloklar yükselir. İyi de burada alt yapı yok. Kanalizasyon şebekesi yok. Foseptik çukurları ve vidanjörle turizm! Vay anam vay!” ifadelerini kullandı.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki içerik:

YAPILAŞMA ÇOK AMA ALTYAPI YOK!