Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Alanya’da – HABERLER

sddefault 30

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, bir dizi temaslar için bugün Alanya’ya geldi. Karaismailoğlu, ilk olarak Alanya Belediyesi’ni ziyaret etti. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, meclis üyeleri ve birim amirleri Bakan Karaismailoğlu’nu çiçekle karşılandı.

Bakan Karaismailoğlu, ardından AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı binasına geçerek ziyarette bulundu.

Bakan Karaismailoğlu Daha sonra beraberindeki heyetle birlikte yapımı devam eden Alanya Doğu Çevre Yolu’nun Mahmutlar şantiyesine gelerek proje ve çalışmalar hakkında bilgi aldı. Burada konuşma yapan Bakan Karaismailoğlu, Antalya ile ilçelerinin turizmde olduğu gibi tarımda, sanayide ve ticarette de lider olması için altyapı yatırımlarına devam ettiklerini söyledi.

Kanal İstanbul Projesi ile ilgili açıklamalarda bulunan Karaismailoğlu, “Stratejik projemiz Kanal İstanbul’la lojistik iddiamızı denizlerimizde de perçinleyeceğiz” dedi.

Konuşmanın ardından Bakan Karaismailoğlu, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi’ni ziyaret etti. Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nu makamında ağırlandı.

Ziyaretin sonunda Bakan Karaismailoğlu’na ALKÜ editörlüğünde basımı gerçekleştirilen Alaiye’den Alanya’ya adlı kitabın yanı sıra ALKÜ-DERM ürünleri ve Türk Bayrağı tablosu hediye edildi.

#dimtvalanya #adilkaraismailoğlu #ulaştırma ve altyapı bakanlığı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki içerik:

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Alanya’da – HABERLER