Şebnem’in adı Alanya’da parkta yaşayacak – HABERLER

Lösemiyle mücadelesi tüm Türkiye’ye örnek olan, genç yaşlı, kadın erkek binlerce kişinin gönlünde “Maskeli Şebnem” olarak taht kuran Şebnem Köseoğlu’nun ismi, Alanya Belediyesi tarafından hayatını adadığı Alanya HEP Üniversitesi’nin yanında oluşturulan parkta yaşayacak.

Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün, Cikcilli Mahallesi Saray Beleni Caddesi üzerinde bulunan yeşil alana Şebnem Köseoğlu anısına yaptığı park, düzenlenen törenle açıldı. Törene Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi ve Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi rektör vekilleri, siyasi parti temsilcileri, meclis üyeleri, muhtarlar, Köseoğlu ailesi, Şebnem Köseoğlu’nun mesai arkadaşları ve vatandaşlar katıldı. Programın açılışında konuşmasını Alanya HEP Üniversitesi Öğrenci İşleri Müdürü Neşe Özdemir yaptı.

Alanya HEP Üniversitesi Rektör Vekili Gülbuğ Erol, Şebnem Köseoğlu ile ilgili anılarını katılımcılar ile paylaştı.

Hayat ve neşe dolu tavırlarıyla herkese umut aşılayan Maskeli Şebnem’i ölüm yıl dönümünde özlemle andıklarını belirten Başkan Yücel de, Maskeli Şebnem’in adını sonsuza kadar yaşatacaklarını belirtti.

Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer ise, Köseoğlu’nun Alanya’nın ve lösemi ile mücadele edenlerin bir sembolü haline geldiğini belirtti.

Konuşmaların ardından Şebnem Köseoğlu’nun adını taşıyan park Alanya Müftüsü İhsan İlhan’ın yaptığı duanın ardından törenle açıldı.

#dimtvalanya #şebnem #maskelişebnem

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki içerik:

Şebnem’in adı Alanya’da parkta yaşayacak – HABERLER