ŞEBNEM KÖSEOĞLU UNUTULMADIanat ve Tasarım Günleri’nde anıldı

 

Alanya Hep Üniversitesi’nde düzenlenen Sanat ve Tasarım Günleri’nin 2. günüde Şebnem Köseoğlu Parkı’nda, Öğretim Görevlisi Şebnem Köseoğlu anısına kahve ve çay ikramı yapıldı


Alanya Hep Üniversitesi’nde Sanat ve Tasarım Günleri çeşitli etkinliklerle devam ediyor. Sanat ve Tasarım Günlerinin 2. günüde lösemiyle mücadelesi tüm Türkiye’ye örnek olan, genç yaşlı, kadın erkek binlerce kişinin gönlünde ‘Maskeli Şebnem’ olarak taht kuran Şebnem Köseoğlu’nun ismini taşıyan parkta Şebnem Köseoğlu anısına kahve ve çay ikramı yapıldı. Bugün saat 12 30’da başlayan etkinliğe Alanya Hep Üniversitesi akademik personeli ve çok sayıda öğrenci katılım sağladı.


Alanya HEP Üniversitesi Rektör Profösör Doktor Gülbuğ Erol, “Etkinliğimiz kapsamında Öğretim Görevlisi Şebnem Köseoğlu anısına Şebnem Köseoğlu Parkı’nda kahve ve çay ikramı yaparak onu da bu etkinliğimize dâhil etmek istedik” dedi.


Öğrenci İşler Müdürü Neşe Özdemir, “Elimizden geldiğince Şebnem hocamızın anılarını yaşatmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki içerik:

ŞEBNEM KÖSEOĞLU UNUTULMADIanat ve Tasarım Günleri’nde anıldı