Şahin Alanya yaylalarına el attı -HABERLER

sddefault 30

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Şahin, Alanya İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Engin Burak Mindivanlı ile birlikte Kaplanhanı, Sarımut, Çayarası ve Gökbel yaylalarını ziyaret ederek, bölge halkının sorun ve taleplerini aldı. Ziyarette Şahin’e bölge halkı büyük ilgi gösterdi.

Alanya ekonomisi ve Alanya’nın sosyal yaşamı için çok sayıda proje üreten ve Alanya’nın marka değerine ciddi katkılar sunan Altso Başkanı Mehmet Şahin, muhtarlardan gelen taleplere de sessiz kalmayarak yayla çıkarması yaptı. Daha önce Karakocalı, Mahmutlar, Çıplaklı, Şıhlar ve Oba muhtarları ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’i ziyaret ederek, bölge halkının yazın yaylamak için çıktığı bölgelerde yaşanan güvenlik ve sağlık sıkıntılarıyla ilgili Başkan Şahin’den taleplerde bulunmuşlardı. Muhtarların taleplerine sessiz kalmayan Başkan Şahin, Alanya İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Engin Burak Mindivanlı ile birlikte Kaplanhanı, Sarımut, Çayarası ve Gökbel yaylalarını ziyaret ederek, bölge halkının sorunlarını dinledi. Yaylalarda bölge halkının taleplerini bire bir görüşerek alan Şahin, güvenlik anlamında gerçekleştirilecek olan jandarma devriyeleri hususunda da Yarbay Mindivanlı ile incelemelerde bulundu.

Başkan Şahin’in yayla çıkarmasına eşlik eden Mahmutlar, Kestel, Karakocalı, Oba, Çıplaklı, Yaylakonak, Kargıcak ve Şıhlar Mahalle Muhtarları ise güvenlik ve sağlık alanında yaylalarda büyük sıkıntılar olduğuna dikkat çekerek, taleplerine sessiz kalmayarak yaylaları ziyaret eden Başkan Şahin’e teşekkür ettiler. Muhtarlar adına bir açıklama yapan Karakocalı Mahalle Muhtarı Şerafettin Yiğit, şunları söyledi.

Sık sık kendisine alkışlarla sevgi gösterisinde bulunan yöre halkı ile Çayarası ve Gökbel’de sohbet eden Şahin, “Alanya’nın sorunu bizim sorunumuz. Her zaman elimizi taşın altına koyduk ve koymaya devam edeceğiz” dedi.

#dimtvalanya #altso #alanyayayla

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki içerik:

Şahin Alanya yaylalarına el attı -HABERLER