PALM BEACH SORUN YUMAĞI I İşletmenin ruhsatı iptal edildi

 

Alanya’nın Dinek Mevkii’nde bulunan Palm Beach’i devralan Illusion Event Hall işletmecisi Sait Alibeyoğulları çok sayıda sorunla karşı karşıya kalırken, ruhsatı iptal edilen işletmeyi tekrar nasıl faaliyete geçireceği merak ediliyor

Alanya Marina’da hizmet veren Illusion Event Hall işletmecisi Sait Alibeyoğulları tarafından devralınan Palm Beach’in hukuki problemleri, ünlü işletmecinin başını ağrıtacak gibi görünüyor. Uzun süredir yabancı işletmeciler tarafından faaliyete geçirilmeye çalışılan işletme, hukuki sorunlar aşılamayınca çare devirde bulundu. Alanya’nın Dinek Mahallesi’nde bulunan ve Palm Beach olarak bilinen alandaki sıkıntılar saymakla bitmiyor. Daha önce yol kenarına yapılan demir aksamlar ile plajdaki kaçak yapılarıyla da gündeme gelen Palm Beach’in yeni işletmecisi Sait Alibeyoğulları’nın, işletmeyi nasıl faaliyete geçireceği merak konusu oldu. Hazine arazisi üzerine yapılan havuz ve kaçak yapıların yıkılması gerekirken, diğer taraftan daha önce yapılan bir şikayetten dolayı Alanya Belediyesi Palm Beach’in ruhsatını iptal etmişti. Kaçak yapı ve hazine malına tecavüz suçlamaları ile karşı karşıya olan Palm Beach işletmesinin, TAPDK ruhsatı yani içki satma izni alması için bu sorunları aşması gerekiyor. Kaçak yapılarla hazine arazisi üzerine yapılan havuzun sorunları hakkında yasal işlemler yapılmasına rağmen İllusion Event Hall işletmecisi Sait Alibeyoğulları’nın Palm Beach’i açmak için önce havuz ve kaçak yapıları yıkması, daha sonra işyeri açma ve çalıştırma ruhsatı alması gerekiyor. Palm Beach’le ilgili çok sayıda şikayet de var.

Konuyla ilgili soruları yanıtlayan Illusion Event Hall işletmecisi Sait Alibeyoğulları, işletmeyi devraldıklarını belirterek “Ekonominin en kötü olduğu dönemde Alanya’ya yatırım yaptık. Biz burada Türkiye’nin en iyi beach plajını yapacağız. Eksiklerin hepsini gidereceğiz. Şu anda çalışmalarımız devam ediyor, ne gerekiyorsa yerine getireceğiz ve ruhsat için yeniden başvuru yapacağız. Şikayet edenlerin kimler olduklarını ve niyetlerini de biliyoruz. Bu art niyetli kişiler bizi yolumuzdan döndüremeyecek. Bu işletmede 80 kişi çalışacak. Alanya ekonomisine katkı sağlamaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki içerik:

PALM BEACH SORUN YUMAĞI I İşletmenin ruhsatı iptal edildi