ORMANLARA RUS VE UKRAYNALI KADIN ELİ DEĞDİ

 

https://www.youtube.com/watch?v=JhAsdaTVIlY

Antalya’da bulunan ormanlık alanlara atılan çöplere Rus ve Ukraynalı kadınların eli değdi. Kadınlar öncülüğünde kurulan grup her hafta düzenli olarak bir ormandan tonlarca çöp topluyor. Topladıkları kartonları ise satarak çöp toplarken kullandıkları malzemeleri almak istiyorlar.

Antalya’da 14 yıldır yerleşik olarak yaşayan Ukraynalı Viktoria Babicheva, öncülüğünde bir araya gelen Ukraynalı ve Rus kadınlar, haftanın belirli bir gününde düzenli olarak bir ormanlık alanda temizlik yapıyor. Sosyal medyada kurdukları grup ile etkinliğin yapılacağı alanı paylaşan kadınlara Türk vatandaşları da destek oluyor.

Son olarak Konyaaltı Atatürk Caddesi üzerinde bulunan ormanlık alanda çalışma yapan grup üyeleri, girilmesi zor alanlara girerek 2-3 tona yakın çöp topladı. Ormanlık alan içerisinden daha çok şişelerin, kağıt parçalarının ve bir battaniyenin çıkması ise şaşırttı. Grup üyeleri ormanlık alanda topladıkları kartonları ise geri dönüşüme kazandırarak elde ettikleri para ile malzemelerini almayı hedefliyorlar.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki içerik:

ORMANLARA RUS VE UKRAYNALI KADIN ELİ DEĞDİ