Oğlunu kurban vermek için boynunu kesen adamın kan donduran ifadesi ortaya çıktı – HABERLER

sddefault 18

Korkunç olay Zonguldak’ta yaşandı. Dünyanın çivisi çıktı dedirten olayda bir baba oğlunu Allah’a kurban vermek amacıyla boynundan kesti. Öldü zannedip oğlunu ormanda bırakarak olay yerinden ayrıldı. Babanın o anları anlattığı görüntüler ise bugün ortaya çıktı.

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde oğlunu ensesinden bıçaklayarak öldü diye ormanlık alana bırakan babanın kan donduran ifadeleri ortaya çıktı. İddiaya göre Çaycuma Devlet Hastanesi’nin acil servisinde pansumancı olarak görev yapan Yusuf A, 16 yaşındaki oğlu O A’yı ormanlık alana getirip ensesinden bıçakladı. Baba Yusuf A, oğlunu ensesinden bıçaklayarak ağır yaraladıktan hemen sonra, karakola giderek ‘Ben oğlumu öldürdüm’ diyerek teslim olmuştu. Polislerin ekip otosuna alarak olayın yaşandığı yere getirdiği baba Yusuf A, burada polislerin kendisine yönelttikleri soruya, oğlunu Allah yolunda kurban etmek için kestiği cevabını verdi.

Kendisi için koç, oğlunu ise Allah için kurban verdiğini anlatan baba, “Oğlumu buraya Rabbime kurban etmeye getirdim. Bildiğim bu” dedi. O anların görüntüleri ortaya çıktı.

#dimtvalanya #asayiş

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki içerik:

Oğlunu kurban vermek için boynunu kesen adamın kan donduran ifadesi ortaya çıktı – HABERLER