Millet ittifakı’ndan sert cevap – HABERLER

sddefault 70
‘AKP’li Menderes Türel Alanya’ya ne yaptı?’

CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, Yeni Alanya’nın manşete taşıdığı, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu’nun “Alanya’da Büyükşehir Belediyesi’nin varlığını hissetmiyoruz” sözlerine partisinin ve Millet İttifakı ortağı İYİ Parti’nin belediye meclis üyeleri ile birlikte cevap verdi. Büyükşehir belediyesini eleştiren AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu’ya cevap veren Karadağ, “Büyükşehir Belediye Yasası ile birlikte Menderes Türel, Alanya’mıza ne yaptı? Devlet yatırımı olarak ne yaptı ve neyi bitirdi? Doğal gaz gelecekti, başlamadı. Çevre Yolu projesi 2019’da bitecekti, bitmedi” dedi.

Önce büyükşehir belediyesi olarak ne yapmadıklarını açıklayan Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nin CHP’li Meclis Üyesi Erkan Demirci de, Alanya’nın gelirlerine, caddelerine, mesire yerlerine el koymadıklarını ve bunları iade ettiklerini dile getirdi, sert çıktı.

Karadağ, tepkilere neden olan halka soğan patates dağıtılmasını da eleştirdi. Ekonomideki derinleşen krize işaret eden Karadağ, ülkendeki son durumu Aşık Mahzuni Şerif’in “Yiğit muhtaç olmuş kuru soğana” sözleriyle özetledi.

Mustafa Kemal Atatürk’ün Nutuk eserinin okullarda öğrencilere dağıtılmasını sakıncalı bulunmasına Alanya CHP’den de sert tepki geldi.

#dimtvalanya #chp #iyiparti
etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki içerik:

Millet ittifakı’ndan sert cevap – HABERLER