MECLİS ÜYESİNDEN ‘MOBBİNG’ İDDİASI I ‘Alanya Belediyesi çifte standart uyguluyor’

 

Alanya Belediye Meclisi’nin CHP’li üyesi Nazmi Zavlak, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in bazı personellere mobbing uyguladığını öne sürdü.

Yeni Alanya’ya özel açıklamalar yapan Alanya Belediye Meclisi Üyesi Mimar Nazmi Zavlak, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in özellikle son zamanlarda bazı belediye personellerine mobbing uygulayarak itibarsızlaştırmaya çalıştığını iddia etti.
Son olarak Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde görev yapan Orman Mühendisi Tolga Arslan’ın Emlak ve İstimlak Müdürlüğü parkomat servisinde görevlendirildiğini ifade eden Zavlak, “Adem Murat Yücel’in bir mühendisi parkomat servisinde görevlendirmesi resmen sürgündür. Personele eziyet ederek, mobbing uygulayarak istifaya zorlaması akıl alacak bir durum değildir” dedi.
Alanya Belediyesi bünyesinde belediye formasını bir kere bile giymeden maaş alan bankamatik memurları olduğunu da öne süren Zavlak, “Adem Başkan görevini layıkıyla yapan mühendislerle uğraşacağına bankamatik memurlarına baksın. Böyle devam ederse bankamatik memurlarını açıklamaktan da çekinmeyiz” ifadelerini kullandı.
Öte yandan zabıta biriminde görev yapan yetkili isimlerin de görevlerinden bir bir uzaklaştırılarak hiç alakası olmayan birimlere sürgün gönderilmelerinin son derece yanlış olduğunu vurgulayan Zavlak, “Çok sayıda üst düzey zabıta personeli maalesef yine mobbingle karşı karşıya kaldı. Ancak ben biliyorum ki bazı etkili isimlerin yakınları olan zabıta personellerine dokunulmadı. Burada da çifte standart uygulanıyor. Bu yanlışların takipçisi olmaya ve mağdur insanların haklarını savunmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu. Orman Mühendisi Tolga Arslan’ın parkomata görevlendirilmesine ilişkin Yeni Alanya’nın sorularına yanıt veren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel “Doğru dürüst işe gelmiyor. Verilen görevleri layıkıyla yapmıyor. Hakkında bu konularla ilgili tutanaklar var” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki içerik:

MECLİS ÜYESİNDEN ‘MOBBİNG’ İDDİASI I ‘Alanya Belediyesi çifte standart uyguluyor’