Kuryeyi tekme tokat dövdü – Haberler

hqdefault 17
Serik’te gıda paketi kuryeliği işinde çalışan 19 yaşındaki gencin yanına gelen saldırgan, kuryeyi dakikalarca tekme tokat dövdü. Kurye genci hasmına benzettiğini söyleyen şahıs tarafından öldüresiye dövülüp 21 günlük iş göremez raporu alan kurye paket teslim ettikten sonra yanına yaklaşıp önce başını okşayan kişinin bir anda vurmaya başlayıp yere yatırdığını ve yerde de teklemediğini, dişlerinin kırıldığını ve şikayetçi olduğunu söyledi. Polis olayla ilgili çalışma başlattı.

Edinilen bilgiye göre, Serik’te bir işyerinde paket kurye olarak çalışan Oğuzhan Güner, önceki gün akşam saatlerinde verilen siparişi teslim etmek için yola çıktı. Paketi teslim edip binadan ayrılan Güner’in, kısa süre sonra yanına gelen bir kişi başını okşayıp elini omzuna atarak yürümeye başladı. Hiçbir şeyden şüphelenmeyen genci hazırlıksız yakalayan saldırgan bir anda yumruk ve tekmelerle genci yere düşürdü. Yerde de genci tekmelemeye devam eden saldırganın elinden genci çevredeki vatandaşlar kurtardı. Hastaneye kaldırılan ve 21 gün iş göremez raporu verilen gencin vücudunda morluklar oluştu ve dişi kırıldı. Saldırganın gencin yanına gelip elini omzuna atması ve bir anda saldırıp yere düşürdüğü anlar bir işyerinin güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Saldırgan uzaklaşırken genç hastaneye kaldırıldı. Oğuzhan Güner, olaydan sonra çalışamadığını ve epilepsi hastası olduğunu söyledi.

Anne Ayşe Güner ise, “Ben kendim bile bir tokat vurmamışken, benim kapımın ağzında hangi cesaretle döver, şikayetçiyim” diye konuştu.

#dimtvalanya

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki içerik:

Kuryeyi tekme tokat dövdü – Haberler