Kleopatra Plajı’ndaki görüntünün sebebi belli oldu – HABERLER

hqdefault 16

Alanya’nın dünyaca ünlü plajı Kleopatra’dan gelen ‘Bu kadarına da pes’ dedirtmişti. Yağmur suyu drenaj kanalından akan pis sıvının kaynağı bulundu.

Gelen görüntülerin ardından Kleopatra Otelciler Birliği Başkanı Servet Şakiroğlu da bölgeye intikal ederek Dim TV ile birlikte pis suyun kaynağını araştırdı ve sonucu akşam saatlerinde açıkladı. Kleopatra Otelciler Birliği’nden yapılan açıklamada Kleopatra’dan gelen ve şok eden görüntülerin sebebinin DSİ’nin yaptığı çalışma olduğu belirtildi.

Şakiroğlu “Bölgenin hemen yukarısında bulunan kırsal alanda DSİ’ye ait sulama kanallarının bir havuzunun bulunduğu, uzun süredir temizlenmediğini ve etrafına yaydığı koku münasebetiyle vatandaşların rahatsızlık duyduğunu öğrendik. Gelen şikayetler üzerine DSİ ekipleri temizlik çalışması yapmış. Havuzun suyunun boşaltılarak, uzun süre beklemekten kaynaklı artık iyice siyahlaşan pislikler de bölge yakınlarında boşluk bir araziye bırakılmış. Gerçekleştirilen çalışma kapsamında pis suyun bir kısmı da yağmur suyu drenaj kanalına karışıp, bu yolla denize dek ulaşmış” dedi.

#dimtvalanya #kleopatraplajı #dsi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki içerik:

Kleopatra Plajı’ndaki görüntünün sebebi belli oldu – HABERLER