KESTELSPOR’DA 4. LEVENT UĞUR DÖNEMİ

TFF 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Armoni Alanya Kestelspor Kulübü’nün Olağanüstü Genel Kurulu Alanya Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Kulüp Başkanı Levent Uğur, tek aday olarak girdiği kongrede yeniden başkan seçildi

2022 2023 futbol sezonu hazırlıklarını sürdüren Armoni Alanya Kestelspor’un Olağanüstü Genel Kurulu’nda mevcut Başkan Levent Uğur, tek aday olarak girdiği kongrede kulübün yeniden başkanı seçildi. Alanya Kültür Merkezi B Salonu’nda yapılan kongreye delegeler ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra, Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, siyasi parti temsilcileri, oda başkanları ile çok sayıda davetli katıldı. Protokol üyelerinin yaptığı konuşmalardan sonra söz alan Armoni Alanya Kestelspor Başkanı Levent Uğur, kongreye ilgi gösteren herkese teşekkür ederek, “Gelecek yıl olağan gelen kurulumuz vardı ancak yönetimimizi daha da güçlendirmek için olağanüstü genel kurul yaptık” dedi.

AKM’de yapılan Olağanüstü Genel Kurul’da tüzük değişiklikleri de yapıldı. Yeni spor yasası ile şirketleşmeye gidecek olan Armoni Alanya Kestelspor Derneği’nin, Armoni Alanya Kestelspor Kulübü olarak değişiklik yapması için yönetim kuruluna yetki verildi. Kongreye katılan üyeler, yapılan değişiklikleri oy birliği ile kabul ettiler.

#dimtv #dimtvalanya
etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki içerik:

KESTELSPOR’DA 4. LEVENT UĞUR DÖNEMİ