‘KAYBETME KORKUSUYLA ALANYA’YI YAKMAYIN’ I Başkan Karadağ’dan o iddialara yanıt

 

Alanya’da Antalya Büyükşehir Belediyesi kontrolündeki arıtma tesislerinde arıtma işletme maliyetinin pahalı olması nedeniyle atık suların arıtılmadan denize bırakıldığı iddia edilmişti. AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu ve MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i göreve davet etmişlerdi.

CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ’dan bugün konuya ilişkin açıklama geldi. Dim TV mikrofonlarına konuşan Karadağ, ‘Arıtma tesisinde atıklar uygun hale getirilene kadar arıtılıyor gerekli ölçümler yapıldıktan sonra denize bırakılıyor. Günlük raporlar alınarak halk sağlığı laboratuarlarında inceleniyor. Çevre il müdürlüğü de her gün denetim yapıyor” dedi.

Öte yandan Karadağ, Cumhur ittifakını, imparatorluğunu kaybetme döneminde Roma’yı yakan İmparator Neron’a benzetti. Alanya’daki Cumhur İttifakı ortaklarına seslenen Karadağ, “Roma imparatoru Neron, imparatorluğunu kaybetme döneminde Roma’yı yakmıştı. Alanya’daki siyasilere şunu tavsiye ediyorum. Gidecek olan zaten gidecek. Roma imparatoru Neron gibi giderken Alanya’mızı yakmayın” dedi.

#alanyahaber #alanya #alanyahaberleri #haber #alanyaturkey #sondakikahaber

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki içerik:

‘KAYBETME KORKUSUYLA ALANYA’YI YAKMAYIN’ I Başkan Karadağ’dan o iddialara yanıt