KARGICAK HALKININ YOL İSYANI

 

Alanya’nın Kargıcak Mahallesi Dalkılıçlı sokaktaki 4 kilometrelik yol delik deşik görüntüsü ile tehlike saçıyor. Bölge halkı köstebek yuvasına dönen yolun yapılması için yetkililere çağrıda bulundu
ALANYA’NIN Kargıcak Mahallesi Dalkılıçlı sokaktaki 4 kilometrelik yol çile yoluna dönüşmüş durumda. Köstebek yuvasına dönen yol vatandaşları isyan ettirdi. Yoldaki çukurlar nedeniyle araçların alt takımları sık sık hasar görürken, bazı araçların lastikleri çukurlar yüzünden patlıyor. Delik deşik olan toprak yol nedeniyle kapı ve pencere açamadıklarını söyleyen eden mahalle sakinleri, bir an evvel belediye yetkililerinden soruna çözüm üretmelerini bekliyor.

‘YOLDAN HER GEÇTİĞİMDE ARABAM BOZULUYOR’
İki yıldır Alanya’nın Kargıcak Mahallesi’nde yaşayan Ürdün asıllı Süfyan Mraheen, “2 yıldır Kargıcak’ta yaşıyorum. Delik deşik olan yollardan şikayetçiyim. Yoldan her geçtiğimde arabamı tamire götürmek zorunda kalıyorum. Maalesef yollar çok kötü durumda. Acil bir şekilde yetkililerden bu yolun yapılmasını istiyorum” dedi.

‘YETKİLİLERDEN BİR AN ÖNCE ÇÖZÜM BEKLİYORUZ’
Amerika vatandaşı olan Majıda Sağla da, “3 yıldır Kargıcak’ta yaşıyorum. Yollardaki bozulma gün geçtikçe artıyor. Bir çukur açılıyor yanına bir çukur daha açılıyor ve bu gittikçe büyüyor. Kullandığımız araçlar sürekli bozuluyor. Araçlarımızı sürekli tamirinde ettirmede zorluk yaşıyoruz. Umarım yetkililer bizi bir an önce duyar ve bu sorunu ortadan kaldırırlar. Çünkü biz Kargıcak’ı çok seviyoruz” diye konuştu.

‘HER GÜN BU YOLU SULAMAKTAN BIKTIK’
Yoldaki toz nedeniyle büyük sıkıntı yaşadıklarını belirten Fatih Enver, “Yol hem toz içinde hem de çok bozuk. Her gün bu yolu sulamaktan bıktık. Aşağıdan buraya gelene kadar bütün yolar köstebek yuvası gibi. Benim kanser hastası babam var. Hastalığı nedeniyle olduğu ortamda toz olmaması lazım. O nedenle bu yol düzelene kadar başka bir yerden ev kiralamak zorunda kaldım. Alanya Belediyesi’nin artık sesimizi duymasını istiyoruz” dedi.

‘ARAÇLARIMIZI HER GÜN YIKATMAK ZORUNDA KALIYORUZ’
Alanya Haus sahibi İdris Bülbül ve Claudia Giese, “Hafta sonu açılış yaptık. Alman müşterilerimiz online daire almışlardı. Aldıkları daireyi göstermeye çıktık. Alman müşteri yolların tarla yoları gibi olduğunu söyledi. Araçlarımızı her gün yıkatmak zorunda kalıyoruz. Yollar en kısa zamanda yapılırsa çok seviniriz” dedi.

📌dimtv.tv: https://dimtv.tv/
📌Dim TV YouTube kanalımız: https://www.youtube.com/c/DimTVAlanya
👉Haberlerimizi beğenmeyi ve yorum yapmayı unutmayınız.
Teşekkürler
#alanya #alanyaturkey #alanyahaber #alanyahaberleri #haber

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki içerik:

KARGICAK HALKININ YOL İSYANI