İyi Parti’li Zavlak: Adem Başkan Kadir Gecesi doğmuş – HABERLER

sddefault 14

Alanya Belediyesi Mart ayı meclis toplantısını bugün gerçekleştirdi. Toplantıya Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel başkanlık etti. Meclis Toplantısı Alanya’nın fethinin 800. yılı için hazırlanan video ile başladı.

Meclis toplantısı partilerin grup sözcülerinin gerçekleştirdiği konuşmalarla başladı. CHP Grup Sözcüsü Erkan Demirci’nin konuşmasında öne çıkan konu başlıklarından ilki yol önerisi oldu.

CHP’nin ardından sözü ittifak ortağı İyi Parti’den Hacı Mevlüt Zavlak aldı. Zavlak yaklaşan 8 Mart öncesi yapmış olduğu konuşmada cinsiyet ayrımcılığı ve kadının toplumdaki yerine dikkat çekti.

İyi Parti Grup Sözcüsü Mevlüt Zavlak’ın konuşmasında öne çıkan bir diğer başlık da Başkan Yücel’e yönelttiği ironi oldu. Alanya’nın fethinin 800. yılına işaret eden Zavlak, böylesi özel bir yıldönümünün Adem Murat Yücel’in başkanlığına denk gelmesini “Zaten sizin için Kadir Gecesi doğmuş derler” diyerek özetledi, salonu gülümsetti.

Muhalefetin ardından Ak Parti Grup Sözcüsü Mehmet Ali Kiriş ve MHP Grup Sözcüdü Mustafa Tuna söz alarak konuşmalarını gerçekleştirdiler.

Partilerin grup sözcülerinin ardından Başkan Adem Murat Yücel söz aldı ve konuşmasını gerçekleştirdi.

Konuşmaların ardından meclisin gündem maddelerine geçildi.

#dimtvalanya #alanyabelediyesi #ademmuratyücel

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki içerik:

İyi Parti’li Zavlak: Adem Başkan Kadir Gecesi doğmuş – HABERLER