İsmail Küçükkaya’dan KGK Genel Başkanı Mehmet Ali Dim’e ziyaret – HABERLER

maxresdefault

Küresel Gazeteciler Konseyi Genel Başkanı Mehmet Ali Dim, KGK Genel Başkan Yardımcısı Kahraman Halisçelik, Yaygın Medya Meclis Başkanı Buse Biçer Akbaş ve Dış Medya Meclis Başkan Vekili Benan Kepsutlu, İstanbul KGK Ofisi’nde yaygın ve dış medyadan bir kısım üyelerle bir araya geldiler. FOX TV Çalar Saat’i zirveye taşıyan başarılı gazeteci İsmail Küçükkaya da İstanbul KGK Ofisi’ni ziyaret etti.

Buluşmaya Dim, Halisçelik, Akbaş, Kepsutlu ve Küçükkaya’nın yanı sıra Hayati Arıgan, Hakan Akbaş, Yakup Aslan, Mehmet Avşar, Sertaç Virancık ve Talip Bayram da katıldı. Kahvaltı buluşmasının maskotu ise İstanbul KGK Ofisi’nin kedisi Sarı oldu.

Dim, buluşmaya ilişkin “İstanbul KGK ofisimizde yaygın ve dış medyadan bir kısım üyelerimizle bir araya geldik. KGK Genel Başkan Yardımcısı Kahraman Halisçelik, Yaygın Medya Meclisi Başkanı Buse Biçer Akbaş ve Dış Medya Meclis Başkan Vekili Benan Kepsutlu ile katılan tüm üyelerimize çok teşekkür ederim. FOX TV Çalar Saat’i zirveye taşıyan başarılı Gazeteci İsmail Küçükkaya da ofisimizi ziyaret etti. Değerli dostum İsmail Küçükkaya’ya çok teşekkür ederim. Keyifli bir sohbet oldu” dedi.

#dimtvalanya #mehmetalidim #ismailküçükkaya

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki içerik:

İsmail Küçükkaya’dan KGK Genel Başkanı Mehmet Ali Dim’e ziyaret – HABERLER