İcra için işletmeye giden avukata dehşeti yaşattılar – HABERLER

hqdefault 8

Antalya’da icra memurları ile birlikte haciz işlemi için bir kafeye giden iki avukattan biri adeta dehşeti yaşadı. İşletme yetkilileri ellerine aldıkları 1.5 metre uzunluğundaki sopa ile genç avukatın kafasına ve beline vurarak ağır yaraladı.

Olay, Muratpaşa Çağlayan Mahallesi Lara Caddesi üzerinde bulunan bir kafede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Avukatlar Bertan Kırankaya, Uğurcan Arslan, haciz memuru ve bir polis memuru kafeye biriken borçları yüzünden haciz işlemi başlatmak üzere geldi. Avukatlar işletme yetkilisine haciz işlemlerini tebliğ ederken işletme yetkilileri ile avukatlar arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın ardından işletme sahiplerinden birisi eline aldığı 1,5 metre uzunluğundaki bir sopa ile 26 yaşındaki Avukat Uğurcan Arslan’a saldırdı. İşletme yetkilisi sopa ile önce avukatın kafasına vururken daha sonra beline vurdu. Kavgayı olay yerinde bulunan polis ekibi ayırdı. İhbarın ardından olay yerine çoksa sayıda polis ekibi sevk edildi.

Aldığı darbeler ile belinden ağır yaralanan Avukat Uğurcan Arslan için ise olay yerine 112 ekipleri çağrıldı. Genç avukatın araç içerisinde acı içerisinde yattığı görüldü. 112 ekipleri tarafından alınan avukat, tedavi için Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Olay yerinde bulunan 1,5 metre uzunluğundaki sopa ise polis ekiplerince alınarak delil amaçlı karakola götürüldü. Yaşanan olay sonrası polis ekipleri 3 işletme çalışanını gözaltına alarak karakola götürdü.

Yaşanan dehşet dolu anları anlatan diğer Avukat Bertan Kırankaya, “Canımızı zor kurtardık” dedi.

#dimtvalanya #icra #avukat

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki içerik:

İcra için işletmeye giden avukata dehşeti yaşattılar – HABERLER