Hortum paniğe neden oldu – HABERLER

hqdefault 10

Hortum ortalığı savaş alanına çevirdi

Serik’te sabah saatlerinde etkili olan hortum bir otelin bahçesini adeta savaş alanına çevirdi.

Sabah saat 7 sıralarında Belek turizm bölgesinde deniz üzerinde oluşan dev hortum denizden karaya doğru ilerleyerek, Boğazkent Mahallesi’nde bir otelin bahçesini adeta savaş alanına çevirdi. Otel içinden cep telefonuyla çekilen görüntülerde bahçedeki şemsiyelerin hortumun şiddetiyle parçalanıp savrulması saniye saniye kaydedildi.

Yaklaşık 3 dakika devam eden hortum daha sonra etkisini kaybederken, geriye dağılmış haldeki bahçe kaldı. Oturma gruplarının ve şemsiyelerin parçalandığı otel bahçesinde zarar görmedik alan kalmazken, kimsenin burnunun bile kanamaması teselli kaynağı oldu.

Alanya’da da hortum paniği vardı. Alanya’nın Oba Mahallesi sahilinde oluşan ve kıyıya ulaşan hortum vatandaşlar tarafından cep telefonu kameraları ile görüntülendi.

Yeni Alanya İhbar Hattı’na ulaştırılan görüntülerde toz bulutu şeklinde görünen hortum aniden şiddetini arttırarak girdap oluşturuyor. Sahilde bulunan atıkları girdabına alarak metrelerce sürükleyen hortum kısa süreli paniğe neden oldu. Hortum D 400 Karayolu’na ulaşmadan, kayboldu.

#dimtvalanya #hortum #alanyahortum

etiketlerETİKETLER

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki içerik:

Hortum paniğe neden oldu – HABERLER