HACİZ İŞLEMİNE ENGEL OLAN MARKETÇİ: ‘TEFECİ KURBANI OLDUK’ DEDİ I Detaylar haberde

 

Alanya’da haciz işlemine engel olabilmek için koluna bıçakla zarar verip benzin ve çakmakla kendini yakmaya kalkışan esnaf ve ailesi, yaşadıklarını DİM TV’ye anlattılar. Yılmaz Ailesi şok iddialarda bulundu. Olay önceki gün Güller Pınarı Mahallesi’ndeki bir markette meydana gelmişti. Yaklaşık 400 bin TL’lik borcu olduğu iddia edilen işletmeye haciz gelmişti. Hacze engel olmak isteyen aile, polis ve görevlilere karşı çıkmış, Ümit Yılmaz isimli esnaf koluna bıçakla zarar verip, benzinle kendisini yakmaya kalkışmıştı.

Olayın ardından Dim TV’ye konuşan aile, tefeci kurbanı olduklarını, dükkanın sahibi olan oğullarının hiçbir suçu olmadığı halde mallarının haczedildiğini söylediler. 1 sene önce bir kişinin tefeciden para aldığını ve o kişiye kefil olduğunu belirten baba Mehmet Yılmaz, olayı şu sözlerle anlattı.

Olayın basına yanlış bir şekilde aktarıldığını belirten ve kolundan yaralı olan Ümit Yılmaz, ” Bizim bu dükkanla hiçbir bağımız yok” dedi.
Kendisinin senette adının ve imzasının olmadığını, buna rağmen dükkanına haciz geldiğini belirten dükkan sahibi Mehmet Yılmaz, ise şunları söyledi.


📌dimtv.tv: https://dimtv.tv/
📌Dim TV YouTube kanalımız: https://www.youtube.com/c/DimTVAlanya
👉Haberlerimizi beğenmeyi ve yorum yapmayı unutmayınız.
Teşekkürler

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki içerik:

HACİZ İŞLEMİNE ENGEL OLAN MARKETÇİ: ‘TEFECİ KURBANI OLDUK’ DEDİ I Detaylar haberde