DR. NİHAL KURT BİR İLKE İMZA ATTI! I Danışanı Biorezonans yöntemiyle 1 yılda 101 kilo verdi

 

Alanya’nın başarılı hekimlerinden Dr. Nihal Kurt, kendi ismini taşıyan kliniğinde bir yılı aşkın süredir yan etkisi olmayan ve kimyasal ajen bulunmayan biorezonans terapileri ile danışanlarına şifa oluyor. Hem klasik tıp hekimi hem de bütüncül tıp alanında uzmanlaşan Kurt, bir danışanına ilaç, diyetisyen ya da başka bir destek olmaksızın sadece biorezonans terapileri ile bir yılda 101 kilo verdirerek Türkiye’de bir ilke imza attı.


Alanya’da yaşayan 27 yaşındaki Hüseyin Özer’in başı aldığı fazla kilolar nedeniyle dertteydi. Üniversite öğrencisi olduğu dönemde hızlı bir şekilde kilo alan Özer, 201 kiloya ulaştı. Aldığı aşırı kilo nedeniyle sağlık sorunları yaşamaya başlayan Özer, tedavi olmaya karar verdi. Uzun süre yaptığı araştırmalar sonucu biorezonans yöntemiyle zayıflamaya karar veren Özer, soluğu Alanya’nın başarılı Biorezonans Tedavi Uzmanı Dr. Nihal Kurt’un yanında aldı. Özer, biorezonans tedavisi sayesinde 1 yılda 101 kilo vererek büyük bir başarıya imza attı. Verdiği rekor kilo sonrası sağlık sorunlarından da kurtulan 27 yaşındaki genç, Dr. Nihal Kurt’a teşekkür etti.


Türkiye genelinde biorezonans yöntemiyle ilk kez bu kadar fazla kilo verdirerek bir rekora imza attığını belirten Dr. Nihal Kurt, başarısının sırrını Dim TV’ye anlattı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki içerik:

DR. NİHAL KURT BİR İLKE İMZA ATTI! I Danışanı Biorezonans yöntemiyle 1 yılda 101 kilo verdi