ÇOCUKLARIN YENİ EVİ ANJELİQ ACADEMY

 

ÇOCUKLARIN YENİ EVİ ANJELİQ ACADEMY

Savaştan etkilenen Rus ve Ukraynalı çocuklar başta olmak üzere tüm milletten çocukların keyifli vakit geçirebileceği İç Mimar Cüneyt Darı’nın projesi olan Anjeliq Academy bugün kapılarını açtı

ANJELİQ Hotellerinin Sahibi ödüllü İç Mimar Cüneyt Darı bir ilke daha imza attı. Yaptığı projelerle Alanya’nın değerine değer katan İç Mimar Cüneyt Darı bu kez de başta savaştan etkilenen Rus ve Ukraynalı çocuklar olmak üzere tüm ulustan çocukların keyifli vakit geçirebileceği Anjeliq Academy’i hayata geçirdi.

Güllerpınarı Mahallesi Sertoğlu Sokak üzerinde bulunan Eski Alanya Evi akademinin merkezi olarak kullanılacak. Tiyatro, dans ve farklı spor aktivitelerinin de gerçekleştirileceği Anjeliq Academy, cumartesi ve pazar günü çocukların hizmetinde olacak. Yiyecek ve içecek ikramlarının da olduğu akademide kurslar ve aktiviteler ücretsiz olarak çocuklarla buluşacak.

Hayata geçirilen Anjeliq Academy hakkında Yeni Alanya’ya konuşan ödüllü İç Mimar Cüneyt Darı, “Amacımız savaştan etkilenen çocukların bu psikloojiyi atlatarak diğer çocuklar gibi normal hayatlarına dönüşlerini sağlamak. Bu akademide bütün çocuklarımızı bir araya getirerek Alanya’dan barış mesajı vermek istiyoruz. Yanı sıra etkinliklerimiz ve kurslarımız da çocuklarımıza ücretsiz olacak” dedi.

Anjeliq Akademy Müdürü Daria Sakaltaş da, “Herkesi Anjeliq Akademy’e davet ediyoruz. Tüm aktiviteler ücretsiz. Cumartesi ve pazar herkesi bekliyoruz” diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki içerik:

ÇOCUKLARIN YENİ EVİ ANJELİQ ACADEMY