Çiftçinin sesini Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel duydu – HABERLER

maxresdefault 7

Esnaf dün Dim TV mikrofonlarına konuşmuş, açık olmayan dükkanları için ödenmesi gereken vergilere isyan etmişti. “Ne kazandık ki neyi ödeyelim” diye sormuştu.

Esnafın sesini Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel duydu. Encümen toplantısında basına demeçler veren Başkan Yücel, esnafların vergi taleplerine de değindi. Başkan Yücel, “Bu sene yeni genelgeler çıkar çıkmaz maksimum düzeyde esnafımızı rahatlatabilecek uygulamaları yapacağız” dedi.

Öte yandan ülke genelinde en çok konuşulan hususlardan biri de hal esnafı ve üreticinin semt pazarı isyanı. Alanya’da da üreticinin isyanı ekranlara şöyle yansımıştı:

Esnafın ve üreticinin isyanı, haklı direnişlerinin ardından semt pazarlarının haftanın bir günü açılması kararı çıktı. Ancak üretici tatmin olmadı. Zira semt pazarının kurulacağı 15 Mayıs tarihi bayrama denk geldi. Üretici semt pazarının açılacağı tarihin arefe gününe çekilmesini talep etti. Başkan Adem Murat Yücel esnafın ve üreticinin bu talebini Antalya Valisi Ersin Yazıcı’ya ileteceği sözünü verdi.

#dimtvalanya #alanyabelediyesi #ademmuratyücel

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki içerik:

Çiftçinin sesini Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel duydu – HABERLER