Çalınan aracı ifade verirken bulundu – Haberler

sddefault 18

Polis 2 saat içinde hırsız ve aracı buldu

Manavgat’da çalınan araç, araç sahibinin karakolda şikayette bulunup ifade verirken, polis aracı hırsızla birlikte yakalayıp aracı sahibine teslim etti. Çaldığı araçla birlikte yakalanan, uyuşturucu ve hırsızlıktan çok sayıda kaydı bulunan şüpheli çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. 2 saat sonra çalınan aracına kavuşan İbrahim Çetin, aracını bu kadar kısa sürede bulan polislere teşekkür etti.

Edinilen bilgiye göre, Demokrasi Bulvarında bir apartmanın merdivenleri boyayan İbrahim Çetin isimli boya ustası, Şelale Polis Karakoluna gelerek, boya yaptığı apartmanın önüne Demokrasi Bulvarı üzerine park ettiği 07 JR 024 plakalı aracının çalındığını söyledi. İbrahim Çetin karakolda ifade verirken harekete geçen Manavgat Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, işyerlerinin güvenlik kameraları ve Kent Güvenlik Yönetim Sistemi kameralarından aracı çalan kişinin kimliğini ve hangi istikamete gittiğini belirledi. Ekipler, yaklaşık 2 saat sonra aracı çalan kişiyle birlikte Kavaklı Mahallesinde yakaladı.

Karakolda ifadesini tamamlayıp gitmeye hazırlanan İbrahim Çetin hayatının en büyük sürprizi ile karşılaştı. Asayiş Büro Amirliği ekipleri, aracının bulunduğunu bir eksiği olup olmadığını kontrol etmesini istedi. Aracı karşısında gören Çetin, polislere teşekkür etti.

#dimtvalanya #hırsızlık #otohırsızı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki içerik:

Çalınan aracı ifade verirken bulundu – Haberler