ALTSO’DAN 7 OKULDA 744 İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİYE YARDIM

Altso her yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden gelen öğrenci yardımlarına, kendi bütçesinden de katkı yaparak ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırdı.

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Şahin, Alanya Kaymakamı Dr Fatih Ürkmezer, Alanya Jandarma Komutanı Yarbay Engin Burak Mindivanlı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz ve Altso Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte 7 okulda toplam 744 öğrenciye eşofman hediye etti.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen ihtiyaç sahibi okullardaki öğrencilere eşofman hediye ettiklerini belirten Başkan Şahin, “Birlikte yapacağımız çok şey var. Her şey Alanya’mız için” dedi.

Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer ise ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’in Alanya ekonomisi yanında sosyal sorumluluk projelerine de büyük önem verdiğine değindi. Daha öncede Başkan Şahin’in Alanya’da eğitim gören 1. ve 2. Sınıf öğrencilerine ahilik kültürünü anlatan kitap hediye ettiğini belirten Kaymakam Ürkmezer, şunları söyledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz ise ALTSO’nun her yıl Başkan Mehmet Şahin öncülüğünde ihtiyaç sahibi öğrencilere eşofman hediye ettiğini belirterek, Başkan Şahin’e eğitime verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki içerik:

ALTSO’DAN 7 OKULDA 744 İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİYE YARDIM