Altınbaki Kuyumculuk’a Alanya’da şık açılış – HABERLER

Alanya’nın tanınmış iş insanlarından olan ve 20 yıldır ilçede kuyumculuk sektöründe dikkat çeken markalar arasında yer alan Altınbaki Kuyumculuk, düzenlenen görkemli bir törenle ikinci şubesinin açılışını gerçekleştirdi. 25 Metrelik yol üzerinde bulunan Altınbaki Kuyumculuk’un açılış törenine Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, oda temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılışa katılan tüm davetlilerle yakından ilgilenen markanın kurucusu Ömer Ali Baş törende Dim TV’ye özel verdiği açıklamada, “En güzel şekilde kendi tasarımlarımızla, kendi ürünlerimizle ön plana çıkmayı düşünüyoruz” dedi. Açılışa özel dev indirimlerden de bahseden Baş, şunları söyledi.

Alanya’nın her geçen gün daha da güzelleştiğini belirten belediye başkanı Adem Murat Yücel, “Ömer Ali Baş’a da böyle güzel bir değeri ilçemize kazandırdığı için teşekkür ederim” dedi.

Konuşmasına marka kurucusu Ömer Ali Baş’ı tebrik ederek başlayan ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, “Rabbim hayırlısıyla bol kazanç versin. Hayırlı olsun” diye konuştu.

Açılış kurdelesini edilen duanın ardından marka kurucusu Ömer Ali Baş, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Altso Başkanı Mehmet Şahin birlikte kestiler.

#dimtvalanya #altınbaki #kuyumculuk

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki içerik:

Altınbaki Kuyumculuk’a Alanya’da şık açılış – HABERLER