Alanya’yı üzen ölüm – HABERLER

sddefault 60

Alanya’nın üzerindeki kara bulutlar dağılmıyor. Alanya’nın tanınmış ve sevilen pansiyoncularından Ahmet Özkan, uyku apnesi sonucu 58 yaşında aramızdan ayrıldı.

Ali Özkan ve Neşe Özdoğru’nun abileri, Meral Özkan’ın eşi, Elif Büyükakça ve Eda İslamoğlu’nun babaları Ahmet Özkan, önceki gece uyku esnasında solunum durması sonucu hayata veda etti. Özkan, Yeni Alanya’nın ilk Sorumlu Müdürü olan, Alanya’nın unutulmaz muhasebecisi merhum Galip Cömert’in de damadıydı. Alanya Tarihçisi, Araştırmacı Yazar Oğuz Korum, sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta Ahmet Özkan’ın ardından şu satırları kaleme aldı: “Ahmet Özkan. Yerli Alanyalıların Kargılık diye bildiği yere yakın Neşe Pansiyon’un sahibi. Alanya’nın efsane muhasebecilerinden merhum Galip Cömert’in damadı. Bugün duyduk ki Hakkın rahmetine kavuşmuş. Sohbeti dinlenirdi. Beyefendi bir kişiliği vardı. Baki kalan bu kubbede hoş bir sada imiş. Bugün pazar. Salgın nedeniyle yine evlerdeyiz. İyi haberler alacağımız günlere özlemle. Kalın sağlıcakla.”

Ahmet Özkan, bugün öğle namazına müteakip Cikcilli Hacıbaba Mezarlığı’nda toprağa verildi. Dim Medya, Ahmet Özkan’a Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diler.

#dimtvalanya #koronavirüs #vefat

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki içerik:

Alanya’yı üzen ölüm – HABERLER