‘ALANYA’YI BİRLİKTE RESMEDELİM’ I Alanya’da Kazak ve Ruslardan renkli etkinlik

Son zamanlarda farklı etkinliklerle isimlerinden söz ettiren Kazak modacı Meruyert Shamar ve Rus ressam Ksenia Budanova, Alanya halkını Alanya’nın resimlerini birlikte çizmeye davet ettiler

Geçtiğimiz aralık ayında Ukraynalı takı tasarımcısı Alena Bondarenko ile birlikte düzenlediği Fashion Show ile dikkat çeken Kazakistanlı modacı Meruyert Shamar, geçtiğimiz günlerde de Rus ressam Ksenia Budanova ile bir sergi açmıştı. Etkinliklerine ara vermeden devam eden Kazak modacı Shamar, bu sefer farklı ve eğlenceli bir organizasyon daha düzenliyor. Mayıs ayına kadar devam edecek olan “Alanya’mızı çiziyoruz” isimli etkinlik bugün Picasso Port Restoran’da gerçekleştirildi.

Her pazar sanat severleri bir araya getirmeyi planlayan Shamar, düzenlediği sanat etkinliğine herkesi davet etti.

Etkinlikle ilgili sosyal medyada paylşım yapan Yeni Alanya Gazetesi Köşe Yazarlarından Diş Hekimi Feyzi Açıkalın, “Alanya’da yaşayan modacı Kazak kadın, Ukraynalı takı tasarımcısı ile ortak moda şovu düzenliyor. Sonrasında Rus ressam ile sergi yapıyor. Kurban olunur böylesi yerleşik yabancılığa, çok kültürlülüğe, şehre kattıkları değere” ifadelerini kullandı.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki içerik:

‘ALANYA’YI BİRLİKTE RESMEDELİM’ I Alanya’da Kazak ve Ruslardan renkli etkinlik