Alanyaspor’un yeni tesisleri tanıtıldı – HABERLER

hqdefault 2

Antalya Büyüşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan ve temeli 2 yıl önce atılan Aytemiz Alanyaspor’un yeni tesislerinin inşaatı, pandemi dönemi nedeniyle askıya alınmıştı. Süper Lig’deki gururumuz Aytemiz Alanyaspor, yeni tesislerine kavuşuyor. Hafriyat çalışmaları süren tesislerin 2022 yılı Mayıs ayına kadar tamamlanarak kulübe teslim edilmesi bekleniyor.

Yüklenici firma yetkileri tarafından yapılan sunum törenine, Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Şahin, Küresel Gazeteciler Konseyi Genel Başkanı Mehmet Ali Dim, Türkiye Spor Yazarları Derneği Başkanı Oğuz Tongsir, Antalya Büyükşehir ve Alanya Belediye Meclis Üyesi Erkan Demirci, Alanya İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Binbaşı Engin Burak Mindivanlı, Alanya İlçe Emniyet Müdürü Alper Avcı, Alanya İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Emre Kıldırgıcı ile Aytemiz Alanyasporlu yöneticiler katıldı. Yeni yapılan tesisin tanıtımı yapıldıktan sonra inşaat gezilirken, Başkan Hasan Çavuşoğlu inşaattaki kepçenin başına geçerek gazetecilere poz verdi.

Caber Nacar, proje hakkında bilgi verdi.

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, tesisin temelinin yaklaşık 2 yıl önce atıldığını aktardı.

Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer ise yapılacak olan tesisin Alanya’nın spor kenti olmasında çok önemli olacağını belirterek şunları söyledi.

#dimtvalanya #alanyaspor #hasançavuşoğlu

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki içerik:

Alanyaspor’un yeni tesisleri tanıtıldı – HABERLER