ALANYASPOR’A ‘CORENDON’ DOPİNGİ

 

ALANYASPOR’A ‘CORENDON’ DOPİNGİ

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor, Corendon şirketiyle isim anlaşması yaptı. Turuncu yeşilli ekip, 2022 2023 sezonundan itibaren Spor Toto Süper Lig’deki mücadelesini Corendon Alanyaspor ismiyle sürdürecek

Corendon ile Alanyaspor arasında yapılan isim sponsorluğu anlaşması Kızıl Kule Meydanı’nda bir basın lansmanıyla açıklandı. Basın lansmanına, Corendon Turizm Grubu Kurucu Ortağı Yıldıray Karaer, Corendon Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ile birlikte iki kurumun yöneticileri ve davetliler katıldı. Anlaşmaya göre isim sponsorluğunun yanı sıra aynı zamanda Alanyaspor’a ait birçok reklam alanında logosu ile yer alacak Corendon, bu anlaşma ile turuncu yeşilli takıma ulaşım desteği de sağlayacak. Yeni sezonla birlikte Corendon Alanyaspor, deplasman maçlarına Corendon Turizm Grubu bünyesindeki Corendon Airlines ile uçacak.

İmza töreninde konuşan Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, “Tarihi bir güne tanıklık ediyoruz. Hem Alanyaspor’a hem Corendon ailesine hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Corendon Turizm Grubu Kurucu Ortağı Yıldıray Karaer ise, ” Elde ettiği başarılarla göğsümüzü kabartan Alanyaspor’un, yeni dönemde isim sponsoru olmaktan mutluluk duyuyoruz”diye konuştu.

Yapılan konuşmalardan sonra düzenlenen imza töreni ve fotoğraf çekiminin ardından, basın lansmanı sona erdi.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki içerik:

ALANYASPOR’A ‘CORENDON’ DOPİNGİ