ALANYASPOR’A BÜYÜK AYIP ı Mahmutlar’daki tesisler bildiğiniz gibi

 

Yapımı yılan hikayesine dönen Mahmutlar Alanyaspor Tesisleri’nin son hali, görenlerin içlerini burktu. Çürümeye bırakılan tesislerin bulunduğu alan havuza dönerken, yetkililer tesislerin geleceği ile ilgili hala açıklama yapmıyorlar.

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Menderes Türel tarafından temeli atılan Mahmutlar’daki Alanyaspor Tesisleri’nin son görüntüsü, görenlerin içlerini acıttı. Tesislerin temeli çürümeye başlarken, çevresinde ise hiç bir önlemin alınmaması vatandaşlardan tepki görmeye devam ediyor. Türel’den sonra göreve gelen Muhittin Böcek’in de henüz bir adım atmadığı Alanyaspor Tesisleri’nin temeli 2019 yılında çok sayıda kişinin katılımı ile atılmış ve 2022 yılında teslim edileceği belirtilmişti. Ancak tahsis edilen yerde şantiye bile kurulmadı. Kurulmadığı gibi alan kaderine terk edilerek atılan temeller çürümeye bırakıldı.

Konuyla ilgili konuşan Mahmutlar Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı ve Alanya Aktif Gazeteciler Cemiyeti Kurucular Kurulu Üyesi Mesut İlhan, şunları söyledi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 2019 yılı şubat ayında geldiği Alanya’da, Alanyaspor’un tesislerini yapacaklarını açıklamıştı. Böcek, Dim TV’de katıldığı canlı yayında, “Alanyaspor Tesisleri ile ilgili projeyi yapacağız. Berlin Fuarı’ndan sonra Alanyaspor için özel olarak yine geleceğim. Alanyaspor yöneticilerimizle beraber Alanyaspor’umuza neler yapabiliriz; bunu ele alacağız” demişti ancak projeyle ilgili henüz bir adım atılmaması akıllarda soru işaretleri bıraktı.

📌dimtv.tv: https://dimtv.tv/
📌Dim TV YouTube kanalımız: https://www.youtube.com/c/DimTVAlanya
👉Haberlerimizi beğenmeyi ve yorum yapmayı unutmayınız.
Teşekkürler


#alanya #alanyahaber #alanyahaberleri

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki içerik:

ALANYASPOR’A BÜYÜK AYIP ı Mahmutlar’daki tesisler bildiğiniz gibi