Alanya’nın gururu oldular – Haberler

sddefault 28

‘Kadıoğlu’na 2 ayrı ödül

Türkiye Lider Marka Ödülleri sahiplerini buldu. Mücevherat sektörüne liderlik eden Olympia Mücevherat yılın lider mücevherat markası seçildi. Kadıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi ve AK Parti İl Ekonomi ve Mali İşler Başkanı Eyüp Cenap Kadıoğlu ise, yılın genç girişimcisi ödülünü kazandı
DUR
Strong Medya tarafından Türkiye Marka ve Kariyer Etkinlikleri kapsamında bu yıl ikincisi düzenlenen “Türkiye Lider Marka Ödülleri 2021” Töreni, İş, sanat ve cemiyet dünyasından geniş bir katılımla Hilton Bomonti’de muhteşem bir organizasyonla gerçekleştirildi. Ön elemesi mühendis, mimar, hukukçu, maliyeci, iş sağlığı ve güvenliği uzmanı, ekonomist, sanatçı ve gazetecilerden oluşan tertip komitesi tarafından yapılan, Strongbosses.com okurları ve iş dünyasının arama motoru yerliara.com kullanıcıları tarafından da adayların ve kazananların belirlendiği ödüller sahiplerini buldu. İrem Helvacıoğlu, Gürkan Uygun, Ahmet Nur Çebi, Kadir Doğulu, Serra Arıtürk, Bora Cengiz gibi birçok ünlü gecede ödül aldı. Özge Ulusoy ve Emre Kınay’ın sunduğu tören öncesi verilen kokteyl de ünlü keman virtüözü Canan Anderson sahne aldı. İki ünlü sanatçı Serdar Ortaç ve Hande Yener de konserleriyle konuklara keyifli dakikalar yaşattı.
DUR
Antalya’da 8000 metre², Alanya’da 2000 metre² ve sitede 5000 metre² alan büyüklüğündeki mağazalarıyla mücevherat sektörüne liderlik eden Olympia Mücevherat, Yılın Lider Mücevherat Markası seçildi. Muhteşem gecede Olympia Mücevherat adına ödülü Kadıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kadıoğlu aldı.
DUR
Tarım, eğitim, inşaat, emlak ve mücevherat sektörlerinde faaliyet gösteren Kadıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi ve AK Parti İl Ekonomi ve Mali İşler Başkanı Eyüp Cenap Kadıoğlu, en yüksek oyu alarak Yılın Genç Girişimcisi ödülünü kazandı.

#dimtvalanya #kadıoğlu #Olympiamücevherat

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki içerik:

Alanya’nın gururu oldular – Haberler