ALANYALI ÜRETİCİLER GÜNEY AFRİKA’DA AVOKADO VE MUZ İNCELEDİ

 

Alanya’da kapalı muz üretimi yapan Hüseyin Güllü ve Dr. Ali Güler avokado ve muz üretimiyle ilgili inceleme ve temaslarda bulunmak için Güney Afrika’ya gitti.

ALANYALI Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun desteğiyle Ankara Güney Afrika Konsolosluğu tarafından Güney Afrika’ya inceleme gezisi düzenlendi. İnceleme gezisine Alanya’da kapalı muz üretimi yapan Hüseyin Güllü ve Dr. Ali Güler de katıldı. Alanyalı üreticiler Güney Afrika’daki avokado ve muz üretimiyle ilgili inceleme ve temaslarda bulundular.

26 Mart’ta başlayan inceleme gezisi 4 Nisan’da sona erecek. Güney Afrika temasları hakkında DİM TV ye bilgi veren Güllü, “Alanyalı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun desteğiyle Ankara Güney Afrika Konsolosluğu tarafından organize edilen Güney Afrika gezisine katıldık. Avokado ve muz üretimiyle ilgili çeşitli incelemelerde bulunduk. Buradaki avokado ve muz bahçelerini gezdik. Güney Afrika ekvator sınırına yakın olduğu için iklimi çok güzel. Organizasyon sayesinde çok güzel bilgiler öğrendik. Edindiğimiz bilgileri döndüğümüzde Alanyalı üreticilerle de paylaşacağız” dedi.

📌dimtv.tv: https://dimtv.tv/
📌Dim TV YouTube kanalımız: https://www.youtube.com/c/DimTVAlanya
👉Haberlerimizi beğenmeyi ve yorum yapmayı unutmayınız.
Teşekkürler
#alanya #alanyaturkey #alanyahaber #alanyahaberleri #haber

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki içerik:

ALANYALI ÜRETİCİLER GÜNEY AFRİKA’DA AVOKADO VE MUZ İNCELEDİ