ALANYALI GENÇTEN ACI HABER! I Tedavi gördüğü hastanede korona kurbanı oldu

 

Akciğer rahatsızlığı nedeniyle Antalya Akdeniz Üniversitesi TIP Fakültesinde tedavi gördüğü sırada koronavirüse yakalandığı belirtilen 21 yaşındaki Mehmet Çelik 2 haftalık yaşam savaşını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Alanya’nın Karakocalı Mahallesinde yaşayan 21 yaşındaki Mehmet Çelik, doğuştan akciğer hastasıydı. Akciğerinin yüzde ellisi çalışan Çelik bir süredir Akdeniz Üniversitesi TIP Fakültesinde tedavi görüyordu. Tedavisi sırasında koronavirüse yakalandığı belirtilen Çelik, doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen ALanya’daki özel bir hastanede hayatını kaybetti.

Ölümü ile Alanya’yı yasa boğan Çelik’in cenazesi, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Aşağı Oba Mezarlığına defnedildi. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan merhum Çelik’in ailesi, “Oğlumuz çok titizdi ve salgın sürecine de çok dikkat ediyordu. Doğuştan akciğerinin yüzde 50’si çalışmıyordu. Daha önce de koronaya yakalandı ama onu atlatmıştı. İkinci yakalanışında kurtaramadık. 2 doz biontech aşısını yaptırmıştı. Üçüncü dozu da yaptıracaktı ama doktoru kullandığı ilaçlardan dolayı üçüncü dozu yaptırmasına izin vermemişti” ifadelerini kullandı.

Dim Medya olarak merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki içerik:

ALANYALI GENÇTEN ACI HABER! I Tedavi gördüğü hastanede korona kurbanı oldu