Alanya’da turizm esnafı için özel bir karar alınacak mı? – HABERLER

sddefault 127

Alanya Belediye Encümeni, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel başkanlığında bugün Alanya Belediyesi’nin Meclis Salonu’nda toplantı. Toplantı sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Başkan Yücel, alınan kararların Alanya’ya hayırlar getirmesini diledi.

Öte yandan basın toplantısına başlanmadan önce ilgi odağı Alanya Belediyesi’nin en yaş almış üyesi olan MHP’li Kerim Ertekin oldu. Ertekin geçtiğimiz günlerde coronavirüse yakalanmış, yaşından kaynaklı Alanya’yı korkutmuştu. MHP’li Meclis Üyesi Kerim Ertekin ‘Maşallah’ dedirtti. Coronayı ‘Grip gibi’ yendiğini aktaran Ertekin’e herkes geçmiş olsun dileklerini sundu.

Basın toplantısının öne çıkan gündem maddesi Alanya’nın fethinin 800. yılına ilişkin düzenlenecek etkinlikler oldu. Başkan Yücel yarın gerçekleşecek lansmanın detaylarını paylaştı. Pandemi kurallarına uygun bir biçimde hayata geçirilecek lansmanın basın yoluyla vatandaşa ulaşacağını vurguladı.

Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Başkan Yücel, önceki gün gerçekleştirdikleri Ankara zirvesine ilişkin aktarımlarda bulundu.

Gazetecilerin yönelttiği bir diğer sorunun gündemi de esnaf ve emekçiler oldu. Pandemi kısıtlamalarından mağdur olan restoran, kafe ve bar işletmecileri ile emekçilerinin sesini encümene taşıyan Dim TV, yerinde kararlar dönemine girdiğimiz şu günlerde Alanya için alınması muhtemel özel bir karar için belediyenin bir çalışması olup olmadığını sordu. Soruya karşılık Başkan Yücel’in yanıtı şöyle oldu:

#dimtvalanya #alanyabelediyesi #esnaf

asyalı porno

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki içerik:

Alanya’da turizm esnafı için özel bir karar alınacak mı? – HABERLER