Alanya’da öğretmene taşlı sopalı saldırı – HABERLER

sddefault 44

‘Gelince sizi mermi manyağı yapacağım’

Demirtaş’taki lüks bir sitenin bahçesinde meydana gelen olayda kadın öğretmen Halise D iki bayan komşusunun taşlı ve sopalı saldırısına uğradı. Korkunç saldırı anı saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı

Edinilen bilgiye göre korkunç saldırı, Alanya’nın Demirtaş Mahallesi’nde bulunan lüks bir sitenin bahçesinde 19 Mayıs akşamı saat 20 00 sıralarında meydana geldi. Sitede 3 yıldır kiracı olan iki çocuk annesi öğretmen Halise D, iki ay önce aynı siteden ev alan E C ile akrabası B Ç adlı kadınların taşlı ve sopalı saldırısına uğradı. Sopalı saldırı anı ve yere düşen bayan öğretmeni bir kadın tutarken diğerinin defalarca sopayla vuruşu sitenin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Halise D’nin kız kardeşi Fatma D, E.C’nin şehir dışında olan kocası Ü.C’nin kendilerini “Gelince sizi mermi manyağı yapacağım” diyerek ölümle tehdit ettiğini de iddia etti. Demirtaş Jandarma Karakolu’nun saldırıya ilişkin soruşturma başlattığını ve saldırı anına ilişkin video görüntülerini Alanya Kaymakamlığı’na da ulaştırdıklarını söyleyen Fatma D, “Önce taş ve sopa ile saldırıp yere düşürdükten sonra birisi ablamın boğazına çöküyor. Boğazına çöküp bastırarak üzerine oturuyor. Bu arada bir diğeri sopa ile 20 ile 25 kez kafa, gövde, bacak vuruyor. Ablamın bünyesi güçlü olmasaydı şu anda hastanede yatıyor olurdu ya da hayati tehlike içinde olabilirdi. Bu resmen öldürmeye teşebbüs” dedi. Fatma D, saldırı nedenine ilişkin olarak ise “Komşu iki ay önce taşındı. Bu siteden ev almışlar. Biz burada 3 yıldır kiracıyız. ‘Biz ev aldık, buradan siz gideceksiniz’ diye söylemlerde bulunarak ve hakaret ederek saldırıyı gerçekleştiriyorlar. Parası olan kafa kırıp göz mü dağıtabilir? Sağ olsunlar, jandarma gerekli işlemleri yapıyor” dedi.

Fatma D, Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer’e sosyal medya üzerinden yazdığı mesajı da paylaştı. İşte Fatma D’nin mesajı: “Darp edenlerden biri sopa ile biri taş ile saldırıyor. Sitede oturan kadının akrabası, ablam Halise D’nin boğazına Amerikan polislerinin bir zenci vatandaşın boğazına dizi ile bastırdığı gibi bastırırken, bir diğeri sopa ile 20 ile 25 kez arası vuruyor. Ablamın, benim ve 8 yaşında iki küçük çocuğun hayatı tehlikede.” Kaymakam Ürkmezer’in, “Fatma Hanım. Arkadaşlarımız sizinle irtibata geçecekler” yanıtı verdiği görülüyor.

#dimtvalanya #kavga #saldırı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki içerik:

Alanya’da öğretmene taşlı sopalı saldırı – HABERLER