‘Alanya’da jeep safari araçları denetlenmiyor’ – HABERLER

sddefault 43

Alanya’da geçtiğimiz günlerde safariye çıkanların içinde bulunduğu arazi aracı, girdiği virajda 7 metrelik şarampole yuvarlanmıştı. Kazada Suriye uyruklu 1 kişi öldü, aralarında Türklerin de olduğu 9 kişi yaralandı.

Alanya dün yine bir safari kazası haberiyle daha sarsıldı.

Turizm sektöründeki tur hizmetleri çeşitliliğini artırmak amacı ile alternatif turizm olarak sunulan turlardan birisini de jeep safari turları oluşturuyor. Genel olarak jeep safari turu diye anılan bu turlarda yıllardan bu yana büyük problemler yaşanmaya devam ediyor. Her yıl meydana gelen ölümlü kazalar, turların sorumlusu olarak araç şoförlerinin gönderilmesi ve aşırıya kaçan veya kural tanımaz davranışları nedeni ile sebep oldukları çevresel sorunlarda işin cabası. Denetimlerin yetersiz olduğunu belirten Alanya Minibüscüler Odası Başkanı Doğan Bacak, Dim TV aracılığıyla jeep safari aracı kullananları uyardı.

Öte yandan Başkan Bacak, evinin önündeki aracına taşlı saldırı yapıldığıyla ilgili haberlere de açıklık getirdi. Olayın saldırı olmadığını belirten Bacak, çocukların oyun oynarken yanlışlıkla yaptığını söyledi.

#dimtvalanya #jeepsafari #kaza

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki içerik:

‘Alanya’da jeep safari araçları denetlenmiyor’ – HABERLER