Alanya’da geç kalınmadan imar planı değişmeli! – DİM TV

https://www.youtube.com/watch?v=67VwJUgDuGU

 

Alanya’da geç kalınmadan imar planı değişmeli! – DİM TV

Antalya’da kiracısını evinden çıkarmak isteyen bazı ev sahiplerinin akıl almaz bir yönteme başvurduğu ortaya çıktı. Ev sahiplerinin kira sözleşmesinde belirttiği banka hesabını kapattarak kiracısını çıkartmaya çalıştığını belirten Antalya Barosu’na kayıtlı Avukat Şafak Baysal, “Bunun için açılmış icra takipleri artmış durumda” dedi.

Konut kiralarının artışıyla birlikte, mevcut kira tutarı düşük kalan ev sahipleri, yasal artış oranınıdan daha fazla para kazanabilmek için akıl almaz bir yöneteme başvurduğu ortaya çıktı. Kiracılarını evden çıkartıp yeni kiracıdan yüksek ücret almak isteyen ev sahipleri, önce özleşmede belirtilen banka hesabını kapatıyor, ardından kirayı alamadığını ileri sürerek kiracısı hakkında icra takibi başlatıyor. Ödemesi bankadan geri dönen kiracı ise eğer tebligat gelmesine karşın harekete geçmez ise evden çıkartılmakla karşı karşıya kalıyor.

Dim TV canlı yayınlarını kaçırmamak için dimtv.tv web sitemizi ziyaret edebilir, Alanya ve Türkiye haberlerini izleyebilirsiniz

Alanya’ya ve Türkiye gündemine dair en sıcak haberler, Alanya’nın haber kanalı Dim TV’de

YouTube kanalımıza abone olarak bildirimle açabilir, Alanya gündemini buradan takip edebilirsiniz

#dimtv #haber #sondakikahaber

Web: https://dimtv.tv/
Facebook: https://www.facebook.com/DimTVAlanya
İnstagram: https://www.instagram.com/dimtv.tv
Twitter: https://twitter.com/DimTVAlanya

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki içerik:

Alanya’da geç kalınmadan imar planı değişmeli! – DİM TV