ALANYA’DA ALMAN KADINA ÇİRKİN SALDIRI! I Aracını sopa ve taşlarla parçaladılar

Alanya’da hayvansever Alman kadın Nicola Sevindi’nin aracı iki gün arayla saldırıya uğradı. Alman Nicola’nın aracının iki lastiği dün bıçakla kesilirken, bugün sabah ise içinde köpeği bulunan aracını tüm camları taş ve sopalarla parçalanmış olarak buldu.

Alanya’ya yerleşerek Bektaş Mahallesi’nde büyük bir arazi kiralayan Alman Nicola Sevindi kendisini hayvan bakımına adadı. Çiftliğinde at eşek ve çok sayıda köpek besleyen Nicola, iki gündür yaşadığı olaylar sebebiyle diken üstünde. Olay yerine gelen jandarma ekipleri gerekli tutanakları tutarken, Nicola, bu sabah kalktığında ise aracının tüm camlarının parçalandığını gördü. Lastiğinin bıçakla kesilmesinin ardından aracına zarar verileceği endişesiyle köpeğini araç içinde bırakan kadın yaşananlara isyan etti.

Nicola Sevindi’nin açıklama yaptığı sırada çevrede bulunan çok sayıda başıboş köpek ise dikkat çekti. O esnada hafta sonu Alanya’da gerçekleştirilecek olan bisiklet yarışları öncesinde antrenman yapan Rus sporcuları köpeklerden korumak için bölgeye Alanya Belediyesi zabıta ve hayvan koruma barınağı ekipleri geldi. Ekipler yalda bulunan başıboş köpekleri bölgeden uzaklaştırdı.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki içerik:

ALANYA’DA ALMAN KADINA ÇİRKİN SALDIRI! I Aracını sopa ve taşlarla parçaladılar