Alanya Su Yapı’ya görkemli açılış – Haberler

sddefault 17

Konsept mağaza yeni yerinde hizmette

Koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesiyle bayi ağını genişletmeye devam eden Seramiksan’ın Alanya’daki yeni bayisi Su Yapı, renkli bir açılış töreniyle hizmet vermeye başladı. ‘Yaşanılacak mekanlar için’ mottosuyla yola çıkan Alanya Su Yapı, kaliteli hizmeti Alanya halkı ile buluşturuyor. Alanya Su Yapı’nın 650 metrekare kapalı alanı, 3 bin metrekare açık alanı bulunuyor. Alanya Su Yapı’nın showroomunda ise Seramiksan’ın seramik, vitrifiye ve yeni banyo mobilyası markası VOQ ürünlerini müşterilerin beğenisine sunuluyor. Hacet Mahallesi, Keykubat Bulvarı, Çevreyolu üzerinde bulunan mağazanın açılışına Seramiksan Genel Direktörü Süreyya Çağlar, Acar Armatür Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Acar, Argonit Yapı Kimyasalları Firma Sahibi ve Genel Müdürü Tolga Eskioğlu, İyi Parti İlçe Başkanı Alper Arıkan, partililer, davetliler ile vatandaşlar katıldı. Seramiksan Türkiye Satış Müdürü Süreyya Çağlar, Alanya Su Yapı firma sahibi Fatih Uyar’ı tebrik etti.

Alanya Su Yapı sahibi Fatih Uyar, açılış konuşmasında yangında yaşamını yitirenlere Allah’tan rahmet diledi. Alanya’nın yapı sektöründeki en genç firma olduklarının altını çizen Uyar, “Alanya’mıza konsept bir mağaza hazırladık. Hepimize hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

Seramiksan Genel Direktörü Süreyya Çağlar da, konuşmasında şu ifadelere yer verdi.

Acar Armatür Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Acar, “Fatih Uyar ile 6 yıldır çalışıyoruz. Vizyonuna, çalışmasına kefiliz. Başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Argonit Yapı Kimyasalları sahibi ve Genel Müdürü Tolga Eskioğlu, “1996’da kurulan bir firmayız. Alanya’nın yapı taşında da bulunduğumuz için çok mutluyuz ” dedi.

İyi Parti İlçe Başkanı Alper Arıkan da bir konuşma yaparak Fatih Uyar’a başarılar diledi.

Davetlilere plaket takdimi ve toplu dua yapılmasının ardından kurdele kesilen mağazanın açılışı gerçekleştirildi. Açılışın ardından ziyaretçiler mağazayı ziyaret ederek ürünleri incelediler.

#dimtvalanya #alanyasuyapı #suyapı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki içerik:

Alanya Su Yapı’ya görkemli açılış – Haberler