Alanya şokta! Okurcalar’da kurşun yağmuru – HABERLER

sddefault 90

Alanya’nın Okurcalar Mahallesi’nde şok eden olaylar yaşanıyor. Bu sabah Alanya Belediyesi’ne bağlı Zabıta memurları tarafından Okurcalar Balıkçı Barınağı içerisinde bulunan kulübe kaçak olduğu gerekçesiyle yıkıldı. Yıkım sırasında Dim TV de olay yerindeydi.

Kulübe içerisinde 7 yıldır yaşadığını ve kimseye zararının olmadığını iddia eden kadın Dim TV mikrofonlarına isyan etti. Dim TV’ye konuşan kadın “Dün zabıta memurlarından birinin akrabasını teknesinde eksik evrak olduğu için Sahil Güvenliğe bildirmiştim. Sahil Güvenlik gelip işlem yaptı. Bugün de Zabıta memurları geldi ve 7 yıldır yaşadığım kulübeyi başıma yıktı” dedi.

Barınakta toplanan ve aralarında balıkçıların da olduğu bir grup ise yıkımı desteklemek için oradaydı. Kadının, balıkçı teknelerini yaktığını, ağları kestiğini, balıkçılara rahatsızlık verdiğini iddia eden grup, gerçekleşen yıkımdan duydukları memnuniyeti aktardı.

Şok eden bir diğer haber ise öğleden sonra saatlerinde geldi. Sabah saatlerinde yıkımla birlikte başlayan olaylar silsilesi silahlı bir dehşete mi dönüştü? Balıkçı barınağı içerisinde yıkımı gerçekleştirilen kulübede yaşayan kadının elindeki silahla dehşet saçtığı ve bu sabah kendisine yönelik iddiaları ortaya atan kişileri tek tek hedef aldığı iddia edildi. Yıkıma destek vermek için barınağa gelen grup içerisinden bir kişinin bacağından, bir diğerinin ise başından yaralandığı bildirildi. Kadının iki kişiyi yaraladıktan sonra Zabıta hizmet birimini kurşunladığı da iddialar arasında. Kadının motor kullandığı ve an itibariyle kaçak olduğu öğrenildi. Jandarma haberin hazırlandığı dakikalarda her yerde şüpheli kadını arıyordu.

#dimtvalanya #okurcalar #alanyabelediyesi

etiketlerETİKETLER

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki içerik:

Alanya şokta! Okurcalar’da kurşun yağmuru – HABERLER