ALANYA ELA BEBEK İÇİN SEFERBER OLDU | Ela bebeğin ailesinden kermese davet

Alanya’da SMA Tip 1 hastalığı ile mücadele eden Ela bebek için cumartesi günü Telekom Kavşağı’ndaki irtibat ofisinde kermes düzenlenecek.
Alanya’da yaşayan Nuray ve Hayrullah Ünal çiftinin ikinci çocuğu olan 6 aylık Ela bebek için SMA Tip 1 tanısı konmuştu. SMA Tip 2 hastası Ahmet bebeğin sağlığı için topyekun mücadele eden Alanya, şimdi de Ela bebek için büyük bir mücadeleye hazırlanıyor. Bu kapsamda çeşitli ziyaretlerde bulunan Ela bebeğin ailesi, CHP Alanya İlçe Teşkilatı’nı ziyaret ederek İlçe Başkanı Coşkun Karadağ ve yönetimi ile bir araya geldi. Ahmet bebeğin ardından şimdi de Ela bebeğin sağlığına kavuşması için kampanyaya destek verdiklerini belirten Karadağ, tüm Alanya’yı da desteğe davet etti. Karadağ, “Ela bebeğin bir an önce uçurtma uçurmasını canı gönülden istiyoruz” dedi. Nuray ve Hayrullah Ünal çifti de hastalığın tespiti ve tedavi sürecine yönelik bilgiler vererek Ela bebek için herkesten destek beklediklerini söylediler.
Anne ve baba, bu kapsamda Ela bebeğin tedavisi için gerekli tutarın toplanması amacıyla ‘Ela Bebek İçin Umut Ol’ çağrısı ile Cumartesi günü Telekom kavşağındaki irtibat çadırında düzenlenecek kermese herkese davet ettiler.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki içerik:

ALANYA ELA BEBEK İÇİN SEFERBER OLDU | Ela bebeğin ailesinden kermese davet