ALANYA BELEDİYESİ ŞOK ETTİ! I Kamu kaynaklarıyla AGC Başkan Yardımcısı’na özel hizmet

Sosyal medyada paylaşılan video ve fotoğraflar, Alanya gündemine bomba gibi düştü. Görüntülerde Alanya Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı A.D.’nin özel arazisinde Alanya Belediyesi iş makineleri ile işçilerinin harıl harıl çalıştıkları görülüyor.

Alanya basını, gariban aile çocuklarını “Doluyuz” diyerek reddeden Alanya Belediyesi Etüt Merkezi’nin, Alanya Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı A. D.’nin iki çocuğunu birden kaydettiği iddiası ile çalkalanırken, bu kez şok görüntüler ortaya çıktı. AGC Başkan Yardımcısı A. D.’nin özel arazisinde çekilen video ve fotoğraflarda, Alanya Belediyesi’nin tüm birimleriyle seferber olarak çalışma yaptıkları görülüyor. A. D.’nin de çalışmaları kontrol edişi video ve fotoğraflara yansımış durumda.

Görüntülerde, Alanya Belediyesi iş makinelerinin bir yandan kum ve taş getirdikleri özel arazide, bir yandan da çok sayıda işçi ile taş duvar yaptıkları görülüyor. İzledikleri görüntüler karşısında şok olan vatandaşlar “Kamu kaynaklarıyla yani bizim vergilerimizle AGC Başkan Yardımcısı olan bir gazeteciye özel hizmet veren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’den kamuoyuna bir açıklama bekliyoruz. Bu hizmet bu şahsa ne karşılığında veriliyor? Sıradan vatandaşların özel arazilerinde de aynı hizmetleri veriyor musunuz? Bizim vergilerimizden oluşan kaynaklarla verilen bu hizmet suç değil mi? Açıklama bekliyoruz” dediler.

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki içerik:

ALANYA BELEDİYESİ ŞOK ETTİ! I Kamu kaynaklarıyla AGC Başkan Yardımcısı’na özel hizmet