Alanya Belediye Meclisi’nde gündem ‘Saat 21.00’ kararı – HABERLER

hqdefault

Alanya Belediye Meclisi Haziran ayı olağan toplantısı Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in başkanlığında Alanya Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Gündem maddelerine geçilmeden söz alan Cumhuriyet Halk Partisi Grup Sözcüsü Erkan Demirci, kafe ve restoranların 07 00 21 00 arasında hizmet vermesin yeterli olmayacağını ve düzenlemenin şart olduğunu söyledi.

İyi Parti Grup Sözcüsü Hacı Mevlüt Zavlak da Demirci’ye destek olarak kafe ve restoranların çalışma saatlerinde değişiklik talebinde bulundu. Zavlak, ayrıca Alanya’da son günlerde çıkan yangınlara da değindi.

Zavlak’ın ardından söz alan Ak Parti Grup Sözcüsü Mehmet Ali Kiriş, vatandaşların aşılarını yaptırması konusunda çağrıda bulundu. Kafe ve restoranların çalışma saatlerinde de iyileştirme beklediklerini sözlerine ekledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Grup Sözcüsü Mustafa Tuna, 1 Haziran’dan itibaren başlayan yeni dönemin Alanya’ya hayırlı olmasını diledi.

Grup sözcülerinden sonra söz alan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, restoran ve kafelerin çalışma saatleriyle ilgili çalışma yapacaklarının altını çizdi. Yücel, ayrıca Üsküdar Yıldırım Beyazıt Camisi eski imamı Mustafa Demirkan’ın Atatürk için “Zalim ve kafir” diye hakaret etmesini de sert bir dille eleştirdi.
Dilek ve temenniler bölümünde söz alan CHP’li meclis üyesi Nazmi Zavlak da hayvan parklarına dikkat çekti.

#dimtvalanya #alanyabelediyesi #ademmuratyücel

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki içerik:

Alanya Belediye Meclisi’nde gündem ‘Saat 21.00’ kararı – HABERLER