Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel o iddiaları yalanladı – HABERLER

maxresdefault 15

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, sosyal medya aracılığıyla hızla yayılan ve gerçeği yansıtmayan barınak görüntülerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Alanya Belediyesi Demirtaş Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde basın mensuplarıyla bir araya gelen Başkan Yücel, “Bu çirkin ve mesnetsiz iftiralar karşısında açıklama yapmak zaruri hale geldi” dedi. Başkan Yücel’e Alanya Belediye Meclis Üyeleri, Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Ali Yenialp ile veteriner hekimler de eşlik etti. Basın mensupları ile barınağı gezen Başkan Yücel, öldü denilen köpek ve kedileri basın mensuplarına gösterdi.

Demirtaş Sahipsiz Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nin ülkenin en iyi barınaklarından biri olduğunu, sadece kedi köpek değil, kartal ve atmaca gibi yırtıcı hayvanların da burada tedavisinin yapıldığını anlatan Yücel şunları söyledi.

Tehdit içerikli mesajlar, izinsiz ve gerçek olmayan görüntülerle ilgili Savcılığa suç duyurunda bulunulduğunu ve konu hakkında hukuki sürecin devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Yücel, “Türkiye bir hukuk devleti. Bizim, belediyemizin ve yaptığımız hizmetlerin, bunca emeğin rant uğruna karalanması, yok sayılması kabul edilemez. Hukuki mücadelemiz sürecek” dedi.

#dimtvalanya #alanyabelediyesi #hayvanbarınağı

etiketlerETİKETLER
Üzgünüm, bu içerik için hiç etiket bulunmuyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki içerik:

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel o iddiaları yalanladı – HABERLER