ADRENALİN TUTKUNLARININ ADRESİ ALANYA

Antalya’nın önemli turizm ilçeleri arasında yer alan Alanya’da macera turizmine her yıl katlanarak devam ediyor. Kentte tatil yapan yerli ve yabancı turist, Akdeniz’in mavi sularında yüzerek serinlemenin dışında adrenalin dolu aktiviteleri de gerçekleştirebiliyor. 700 metre yüksekliğe sahip Yassı Tepe mevkiinde yamaç paraşütü yapan tatilciler, kentin tamamını havadan seyir etme şansı buluyor. Yamaç paraşütü yapan turistler, iniş sırasında ise bol adrenalin ile eğlenceli anlar yaşıyor. Yamaç paraşütünün yanı sıra deniz paraşütü olarak da bilinen parasailing de yoğun ilgi görüyor. Tatilciler Akdeniz’in üzerinde bir sürat teknesine bağlı paraşüt ile deniz üzerinde havalanıyor. Jet ski, muz kızağı ve ringoyu kullanan tatilciler adrenalin dolu eğlenceli anlar yaşıyor.

Pandemi öncesine göre yoğunluğun fazla olduğunu ve bu durumdan memnun olduklarını dile getiren Havana Su Sporları Müdürü Fatih Uysal, “Temmuz ve Ağustos aylarında çok daha yoğun oluyoruz, 250 -300 arasında misafirimiz geliyor” dedi.

Alanya’ya ve Türkiye gündemine dair en sıcak haberler, Alanya’nın haber kanalı Dim TV’de
Dim TV canlı yayınlarını kaçırmamak için dimtv.tv web sitemizi ziyaret edebilir, Alanya ve Türkiye haberlerini izleyebilirsiniz

YouTube kanalımıza abone olarak bildirimle açabilir, Alanya gündemini buradan takip edebilirsiniz

Web: https://dimtv.tv/
Facebook: https://www.facebook.com/DimTVAlanya
İnstagram: https://www.instagram.com/dimtv.tv
Twitter: https://twitter.com/DimTVAlanya

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Sıradaki içerik:

ADRENALİN TUTKUNLARININ ADRESİ ALANYA